NOTÍCIES

Un grup de fontmontins gaudeixen d'un Sopar de Castanyada a Can Martí

El passat 28 d'octubre els veïns i veïnes de la Font del Mont van fer un sopar de casta/hawollen. Van gaudir d'un bon sopar fent pel nostre estimat equip de Can Martí.La Fontmontina torna a brillar amb el seu nou espectacle "Mamma Mia"!

Un any més la companyia del barri de la Font del Mont torna a brillar... Més de 30 actors a sobre l'escenari lluint un muiscal tant conegut i emocionant com Mamma Mia.

Els podeu veure el dia 25 i 26 de març al Teatre de Sàrria.

No us ho podeu perdre!
Festa Major de la Font del Mont

Un èxit de participació del veïnat de la Font del Mont a la festa major.

Van ser tres dies d'activitats, sopar i ball. La novetat d'enguany amb el "corre tapes" va apropar alguns veïns del barri a conèixer millor les altres cases i degustar les especialitats de cada casa.

Festa Major d'hivern dels barris de montanya

El passat 5 de març els veïns i veïnes dels barris de montanya del Rectoret, Mas Sauró, Mas Guimbau, Font del Mont i Vallvidrera es van reunir per celebrar les Olimpiades d'Hivern, va ser tot un èxit de participació.
Nou Mercat de Vallvidrera

El 18 de desembre va tenir lloc l’acte oficial per posar en marxa el nou equipament municipal del barri.

El nou centre donarà resposta a les necessitats de les entitats de la zona i acollirà iniciatives cíviques i culturals.Els incendis s’apaguen a l’hivern

Associacions Veïnals i entitats dels barris de montanya i l’associació Som Collserola, reclamen que s’actualitzin i es posin en marxa els Plans d’Autoprotecció de tots els barris, i que hi hagi una inversió forta en la gestió forestal, no només per prevenir els incendis, sinó també per canviar les dinàmiques de consum.La Fontmontina entra al Mercat de Vallvidrera a preparar el nou espectacle!

Ja fa uns mesos la companyia de Comèdia de teatre del barri de la Font del Mont, ha començat a treballar. Els actors i actrius comencen a preparar escenes, l'equip de direcció i coreografia va muntant l'obra, l'equip de vestuari treballa sense parar...

Us imagineu quin caramelet ens prepara aquest any la Fontmontina?


El Veïnat de la Font del Mont us desitja unes Bones Festes

⭐S'apropen les festes de Nadal i és un bon moment per guarnir la plaça amb llums i posar el pessebre a la font.

📝 DIUMENGE 12 DE DESEMBRE

💡🎄Muntatge llums 🕙 A les 10:00h

🎄💫És un bon moment per compartir entre veïns i veïnes i felicitar-nos les bones festes!

Les Pastoretes de Vallvidrera tornen!

Després de l’aturada obligada a causa de la pandèmia, un any més podrem gaudir d'aquest espectacular muntatge. Veïns i veïnes, petits i grans pugen de nou a l'escenari per poder captivar als espectadors i espectadores amb "un clàssic" de Vallvidrera...

Música en directe, veus espectaculars... Entre l'infern i el cel que més podem demanar?

Vine a celebrar que obrim el mercat amb les pastoretes! T'hi esperem!

Respectem Collserola! Estiu al Parc Natural.

Amb l’arribada de les altes temperatures i l’increment de les visites, com cada any, es fa necessari extremar les precaucions i evitar qualsevol actuació que pugui augmentar el risc d'incendis. Entre tots, hem de protegir Collserola.

Fem entre tots i totes que Collserola sigui un espai on gaudir de la natura i respectar animals i plantes.

Els veïns i veïnes del barri de la Font del Mont ja fa dies que preparen la Festa Major del barri, un dia molt esperat per tot el veïnat!

La festa serà el pròxim 3, 4 i 5 de setembre. Podrem gaudir del pregó, teatre, sopar i el gran ball. Aquest any pels protocols que marca Procicat, cal inscriure's prèviament a les activitats. Entreu a Festa Major i trobareu els links.

Com cada any ens espera una gran festa major!

El barri de la Font del Mont té un veïnat actiu, el passat 3 de juliol uns quants veïns i veïnes s'uneixen per netejar la brossa d'uns contenidors tirats per la muntanya. Feia dies que veïns i veïnes del barri, havien obert diverses incidències a través de l'app de Barcelona a la Butxaca i com que no van tenir resposta, van ser els mateixos veïns que van dur la iniciativa de netejar-ho.

L'Associació de veïns i veïnes del barri de la Font del Mont estrena nou web!

La nova pàgina web del barri canvia d'imatge. Es presenta més dinàmica, atractiva, fàcil i intuïtiva.

Manté, però, la mateixa adreça: https://www.fontdelmont.cat, i s'ha realitzat amb la col-laboració dels membres de la Junta de l'Associació i dels veïns i veïnes del barri.

L'Associació de veïns i veïnes del barri de la Font del Mont juntament amb un grup d’entitats formen part del Consell consultiu, que és l’òrgan de participació del Parc Natural de Collserola. Aquest Consell impulsa un manifest per reivindicar més recursos pel Parc Natural orientats, entre d'altres, a minimitzar els riscos en cas d’un gran incendi.

Si vols llegir el manifest i vols tenir més informació, entra aquí: https://manifestprevencio.wordpress.com/Actualment l’Associació de veïns i veïnes de la Font del Mont està treballant en millorar els paviments, senyalització i seguretat en la mobilitat al barri.

L’entorn i les condicions climàtiques fan que cada any es revisin els paviments, la il·luminació i la neteja dels espais.

Tots aquets temes es van tractar en la visita del senyor Blas Navalón, conseller tècnic del districte de Sarrià - Sant Gervasi, durant la qual es van comentar les prioritats del barri, i en concret l'arranjament del Passatge de la Font del Mont.Barcelona es desperta amb una espectacular vista de Mallorca

El passat 11 de febrer un dels nostres veïns ens va despertar amb aquesta fotografia. I molts de nosaltres ens preguntàvem, com pot ser que la veiéssim tant i tan bé, malgrat els 200 quilòmetres de distància?

Han de donar-se diferents factors. «És necessari un ambient nítid i una baixa humitat en tota la trajectòria, tant a Barcelona, com al mar i a Mallorca. I en aquest cas, es donava un índex de refracció que elevava l'illa». És a dir, segons la temperatura de l'atmosfera, els objectes llunyans es deformen i es veuen més elevats del que en realitat estan.